20 Kasım 2015 Cuma

Kıvırcık Saç Modelleri Resimli

Kıvırcık Saç Modelleri Resimli
Kıvırcık saçlar, genel olarak  görünümü ve doğallığı ile kendine hayran bırakan bir saç modeli  olsa da, kıvırcık saça sahip kadınlar, bu saçlara şekil verebilmenin ve kullanmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirler. Ancak düz saçlara sahip olan bayanlar da zaman zaman bu düşüncelere sahip olabilmektedir. Bu yüzden de değişiklik yaparak kıvırcık bir saç modelini kullanmak isteyebilirler. Her iki sebebi de göz önünde bulundurarak, kıvırcık saç modelleri 2016 yılındaki en çok kullanılacak favori saç tasarımlarını sizlerle paylaşmak istedik.
İlk olarak doğal görünümlü kıvırcık saç modelinden başlayabiliriz. Kıvırcık saçlı bayanlar saçlarını daha şekilli bir görünüme sokmak için bir saç fırçası kullanabilirsiniz. Düz saçlı bayanlar da bir saç maşası ile küçük miktarlarda ayırdıkları saç tellerini kıvırcık bir görünüme sokabilirler.
İkinci olarak da saç örgüsü şeklinde dalgalandırmaları kullanabilirsiniz. Bunun için bilinen en kolay yöntem ıslak veya nemli saçları bir gece öncesinden örmek ve bu örgüyü de ertesi gün açarak şekil vermek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder