26 Aralık 2015 Cumartesi

Saç Rengi Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Saç rengi seçiminde nelere dikkat edilmeli diye düşünüyorsanız, bizlerin de söyleyeceği bir kaç şey var. Öncelikle her yerde duyabilecek olduğunuz gibi, ten renginiz oldukça önemlidir. Bir saç renginin size güzel geliyor olması, o saç renginin size yakışacağı anlamına gelmez.

Trend olan ve gerçekten hoşunuza giden saç renkleri de yine ten renginizden dolayı size yakışmayabilir. Bunun yanı sıra, ton farkları da oldukça önemlidir. Örneğin bakı rengi saç modeline karar verildiyse, bakır renk tonlarının üzerinde iyice durulması gerekir.




14 Aralık 2015 Pazartesi

Moda Olan Saç Renkleri

Moda Olan Saç Renkleri

Bu senenin moda saç renklerinden bazılarını sizlere anlatacağız.


Bakır tonları uzun saçlı hanımların oldukça sık kullandığı saç rengidir. Bakır tonlar kızıl tonlarının yanı sıra kızıl tonlar gibi çok fazla akma yapmaz. Bakır tonlarına boyatıp uçlarına sarı tonlar attırabilirsiniz. Ya da gölgelendirme yapıp bakır tonlarının arasına oldukça farklı olarak renklerde attırabilirsiniz. Bu senenin moda renklerinden biri olan gri genç hanımları oldukça olgun göstererek makyaj ile tamamlandığında çok çekici bir görünüm sağlanabilir. Gri saçın aralarına koyu gri gölgelendirme yapılabilir. Ve ya çok hafif geçişler ile beyaz gölgelendirme atarak saçınıza farklı bir hareket verebilirsiniz. Saçlarınızı boyatıp yıpratmak istemiyor iseniz renkli çıtçıtlar kullanarak dikkat çekici saçlar elde edebilirsiniz.